Pris inden for 30 min
Over 20 års erfaring
Dækker hele Sjælland
Døgnåben alle ugens dage
60 65 38 00
Diamantboring & -skæring
Mandskabsudlejning & Nedrivning

Diamantboring

En Diamantboring består af en meget kraftfuld og effektiv boremetode. Ved hjælp af denne boring er det muligt at bore meget præcise huller og også i næsten ethvert materiale – herunder metal, beton, sten, granit, asfalt og endda armeret beton.
Læs mere

Diamantskæring

En Diamantskæring består af en rund klinge, hvis kanter er belagt med bittesmå partikler af diamant, derved kaldt diamantklinge. Vi tilbyder Diamant skæring i form af vægskæring, gulvskæring, cirkelskæring, wireskæring samt asfaltskæring.
Læs mere

Asfaltskæring

En Asfaltskæring udføres af vores kompetente personale, som har mange års erfaring inden for området. Vi råder over flere maskiner til asfaltskæring i forskellige størrelser og kan udføre opskæring af asfalt i vejbaner, cykelstier, fortove, mm.
Læs mere

Wireskæring

En Wireskæring udføres med en diamantbesat wire til opgaver, som har en vægtykkelse på mere end 70 cm. En Wireskæring benyttes typisk til opgaver hvor der skal skæres i tykke materialer, såsom søjler, betonkonstruktioner, fundamenter, kloakrør mm.
Læs mere

Mandskabsudlejning

Vi tilbyder mandskabsudlejning på Sjælland. Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring inden for mandskabsudlejning. Vi er stabile, pligtopfyldende og kvalitetsbevidste. Vi ser det som en selvfølge at overholde alle vores aftaler og betingelser, og sætter en ære i at hjælpe dig med din næste opgave.
Læs mere

Nedrivning

Vi tilbyder nedrivningsopgaver med fokus på tillid og tryghed. Med mere end 20 års erfaring inden for nedrivning ved vi hvordan det skal udføres så sikkerheden, kvaliteten og reglerne altid er i fokus. Uanset størrelsen af opgaven sørger vi for en effektiv nedrivning, hvor arbejdet bliver udført af forsvarlige og kompetente fagfolk.
Læs mere
+45 60 65 38 00
info@diamantxperten.dk

Information

PrivatlivspolitikStandardforbeholdCookiepolitik

Modtag et tilbud

Brug kontaktformularen nedenfor, så får du svar hurtigst muligt.