Menu

Vægskæring

Vi udfører vægskæringer med en en fastgjort vægsav for at opnå helstøbte resultater, der kan måle sig med dine forventninger.

Vægskæring

Vi udfører vægskæringer med en en fastgjort vægsav for at opnå helstøbte resultater, der kan måle sig med dine forventninger.

Vi oplever typisk, at vægskæring benyttes til at etablerer nye dør- eller vindueshuller, store portåbninger, større ventilations- eller installationsåbninger samt fjernelse af hele bygningsdele. Vores værktøj kan skære i alle former for beton- og teglstensvægge samt andre hårde vægtyper.

Har du derfor brug for hjælp til en opgave, er du velkommen til at bruge kontaktformularen til venstre og få et tilbud på en vægskæring. Vi tilbyder diamantskæring i København, diamantboring i København, diamantskæring på Sjælland og diamantboring på Sjælland, så tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du står med en udfordring – lad os løse den for dig.

Diamantskæring billede

Hvor kan man bruge vægskæring?

Vi tilbyder vægskæring til dig, der ønsker at få gjort plads til nye døre, vinduer, store portåbninger, ventilations- eller installationsåbninger eller hjælp til at fjerne hele bygningsdele. At skære i beton- og teglstensvægge eller andre typer vægge i hårdt materiale kan være en udfordring, men med vores erfaring og rette værktøjer får du et flot resultat. Vi bruger en fastgjort sav til opgaven og med denne kan vi save igennem alle hårde vægtyper.
Kontakt os idag +45 60 65 38 00