Menu

Diamantskæring

Vi har et rigt udvalg af udstyr og kan derfor tilbyde diamantskæring i alle typer materialer.

Diamant skæring med sans for detaljen

Hos DiamantXperten tilbyder vi diamant skæring i København og på resten af Sjælland. Vi er eksperter på området og har mere end 15 års erfaring. Vi udfører diamantskæring med professionelt udstyr, som er blandt det bedste på markedet.

Når en skæringopgave skal udføres, er spørgsmålet ikke, hvad man skal skære. Spørgsmålet er, hvad man skærer med – og hvad man dermed kan skære i. Hos

DiamantXperten mener vi, at svaret altid bør være, at man bruger en professionel diamantskærer. Diamant skæring har nemlig en lang række fordele sammenlignet med andre typer.

Diamantboring billede

Vi udfører alle opgaver inden for diamantskæring

Hos DiamantXperten er vi specialister i diamant skæring, og vi har udstyret, der gør stort set alt inden for diamantskæring muligt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Skæring i materialer, som ellers ikke er mulige at skære i.
  • Skæring i al slags materiale – også de hårdeste såsom beton.
  • Forskellige typer af diamantskæring, eksempelvis wire- og cirkelskæring.
  • Præcisionsarbejde helt ned til mindste detalje.
Vægskæring billede 3

Vi kan skære i alle materialer med vores diamantskærer

Skæringsarbejde består typisk af udskæring til åbninger til porte, vinduer og døre eller udtag og kanaler. Når det skal gøres, er det oftest i meget hårde materialer. Her kommer håndværkere og deres udstyr til kort, fordi de ikke er velegnet til så hårde materialer. I stedet er løsningen diamantskæring.

En diamantskærer hos DiamantXperten er fremstillet af diamanter, som har et meget hårdt skær. Det gør det muligt for os at skære i alle typer hårdt materiale – også beton og asfalt, som er blandt de hårdeste materiale, der findes.

Med vores udstyr kan vi skære i:

 Beton

 Granit

 Asfalt

Sten

Fliser

Mursten

Kontakt os idag +45 60 65 38 00

Forskellige typer af skæring med diamantklinge

Udover, at vi hos DiamantXperten kan skære i alle materialer, giver vores diamantskærer os også mulighed for at udføre forskellige typer af skæringsopgaver for dig.

Vi kan udføre følgende typer skæring:

  • Vægskæring
  • Gulvskæring
  • Asfaltskæring
  • Cirkelskæring
  • Wireskæring

Diamantskæring i asfalt gør det muligt at skære i vejbaner og fortove, når der skal udføres lednings- og installationsarbejde under asfalt.

Med cirkelskæring kan vi lave runde huller med vores diamantskærer i alle størrelser. Det kan eksempelvis være huller til specialdesignede vinduer eller vindeltrapper.

Vi laver også wireskæring med en diamantbesat wire, som gør det muligt for os at skære i vægge, der er mere end 70 centimeter bredde.

Præcisionsarbejde med diamant skæring

Diamantskæring gør det muligt for os at udføre et stykke arbejde for dig, som er mere præcist, end andet værktøj kan. Det sikrer både et visuelt perfekt resultat og et fint snit, som mindsker efterfølgende tids- og ressourcekrævende reparationsarbejde.

Vi kan derfor udføre præcisionsarbejde ned til mindste detalje og garantere dig præcise og fejlfrie resultater med diamantskæring.

Diamantboring billede

Hvorfor vælge DiamantXperten?

Hos DiamantXperten har vi mere end 15 års erfaring med diamantskæring og vores andre opgaver, som vi tilbyder. Vi arbejder altid med vores eget udstyr, som er blandt det allerbedste på det danske marked.

Vi er altid opdaterede på branchen og de processer, vi arbejder med. Derfor garanterer vi både de bedste medarbejdere og det bedste udstyr.

Som eksperter på området sætter vi en ære i, at du får et tilfredsstillende resultat. Når du vælger os til at udføre en opgave, sørger vi derfor altid for at kvalitetssikre vores arbejde. Der vil derfor ikke forekomme særligt efterarbejde eller reparationer, når vi er færdige med vores arbejde.

Hos DiamantXerten udfører vi også diamantboring med vores professionelle udstyr med diamanter. Hos os har du derfor mulighed for at få lavet ét samlet stykke arbejde fra det samme firma. Det ved vi, mange kunder sætter stor pris på.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på diamantskæring

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave via diamantskæring i København eller på resten af Sjælland, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud til en god pris på diamantskæring.

Du kan kontakte os på telefon +45 60 65 38 00, sende os en e-mail på info@diamantxperten.dk eller bruge vores kontaktformular.