Menu

Diamantboring

Vi er eksperter og kan udføre enhver diamantboringsopgave.

Præcis og professionel diamantboring

Hos DiamantXperten tilbyder vi professionel diamantboring til gode priser. Vi er eksperter på området og kan bryste os af mere end 15 års erfaring.

Vi udfører boringer med udstyr, som er blandt det bedste på markedet. Det gør det muligt for os at udføre alle typer af diamant boring for dig i København og på resten af Sjælland.

Det tilbyder vi i forbindelse med diamantboring

Skal du have lavet følgende opgaver i gulv, væg eller loft, kan vi gøre det for dig: 

 • Rør- eller kabelgennemføringer 
 • Udførelse af kabelbakker til aftrækskanaler eller ventilation 
 • Huller til ledninger og el-installationer 
 • Boringer til kloak og VVS-installationer 

Så har du en opgave som en af overstående eller noget helt andet, som kræver diamantboring, er vi naturligvis behjælpelige. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi udfører også arbejde i Nordsjælland. 

Vægskæring billede

Hvorfor vælge diamantboring?

Hos DiamantXperten mener vi, at diamant boring er det rette valg, når der skal bores. Diamantboring er en mere kraftfuld og præcis boremetode som kan bore pæne og nøjagtige huller.  

Vores udstyr kan bore i det stærkeste og hårdeste materiale alt fra sten, metal, beton, endda armeret beton 

Fordelene ved diamantboring sammenlignet med andre typer af boring er nemlig:

 • Diamantboring giver et meget præcist arbejde.
 • Diamanters hårdhed gør det muligt at bore i alle typer af materiale.
 • Mindre spredning af støv, da der benyttes vand. 

Som eksperter i diamant boring kan vi tilbyde dig:

 • Horisontale og vertikale boringer
 • Boring i alle typer materiale
 • Mange valgmuligheder i størrelsen på bor
 • At lave meget præcise borehuller med et fint snit
 • Minimering af vibrationer under boringen og dermed forhindring af brud på fundamentet
Vægskæring billede 3

Beton eller granit? Vores udstyr kan bore i alle materialer

Slagboremaskiner og andre bor står hurtigt af ved hårde materialer.

Det gælder dog ikke for diamantboring. Vores diamantbor gør det muligt at bore i selv de hårdeste materialer, fordi diamant er blandt de stærkeste materialer, der findes. Derfor kan vi hos DiamantXperten udføre diamantboring i selv beton og granit.

Med vores maskiner er vi i stand til at bore i blandt andet:

 Beton

 Granit

 Asfalt

Sten

Fliser

Mursten

Diamantboring billede

Beton eller granit? Vores udstyr kan bore i alle materialer

Slagboremaskiner og andre bor står hurtigt af ved hårde materialer.

Det gælder dog ikke for diamantboring. Vores diamantbor gør det muligt at bore i selv de hårdeste materialer, fordi diamant er blandt de stærkeste materialer, der findes. Derfor kan vi hos DiamantXperten udføre diamantboring i selv beton og granit. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, vi dækker hele Sjælland.

Med vores maskiner er vi i stand til at bore i blandt andet:

 Beton

 Granit

 Asfalt

Sten

Fliser

Mursten

Kontakt os idag +45 60 65 38 00

Sådan laver vi diamantboring

Vi fastgør maskinen med et slaganker, og derefter påbegyndes arbejdet. Grunden til, man anvender diamanter, er naturligvis for, at opnå størst mulig præcision, uden der forekommer vibrationer, som skaber risiko for brud på fundamentet. Med vores udstyr kan vi bore præcis det hul, som du ønsker. En diamant er det hårdeste mineral, vi kender til i dag, og det gør det perfekt til at bore og skære i kompakte og hårde materialer som beton, granit, asfalt, mm. Dog benytter vi ikke ægte diamanter. De er kunstigt fremstillet, men er styrket som ægte diamanter, og dermed lige så stærke og modstandsdygtige som den ægte vare.

Diamantboring minimerer risikoen for fundamentbrud

Den største udfordring ved at bruge slagbor eller tilsvarende udstyr, er, at der kan opstå brud på fundamentet på grund af vibrationerne. Det kan skade konstruktionen og dermed give store økonomiske konsekvenser.

Med diamantboring mindskes risikoen for brud på fundamentet, fordi diamantboring minimerer vibrationerne. Det skyldes blandt andet, at vi altid sætter vores maskiner fast med et slaganker, før vi går i gang.

Diamantboring Priser

At skabe flotte resultater er én ting, noget andet er prisen. Den har du selvfølgelig en klar interesse i, før du hyrer os til en opgave. Det er dog svært at sætte en fast pris på vores ydelser, da alt afhænger af opgavens omfang, og det er sjældent to opgaver ligner hinanden. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi skal give dig et godt tilbud på diamantskæring, diamantboring, asfaltskæring etc.

Vi garanterer præcist arbejde med diamant boring

Det er meget vigtigt, at der bores fuldstændigt præcist ved borearbejde. Ellers er der risiko for at ramme ledninger, vandrør eller andet, som ligger skjult i gulv, loft og vægge.

Når vi hos DiamantXperten udfører diamantboring, giver vi garanti for præcist arbejde helt ned i millimetermål. Vi garanterer, at vi kun borer dér, hvor der rent faktisk skal bores.

Diamantboring billede

Derfor skal du vælge DiamantXperten

Med vores mere end 15 års erfaring med diamant boring er vi dit sikre valg. Vi sætter en ære i altid at være opdateret på vores branche og de processer, vi udfører.

Vi anvender altid maskiner, som er blandt de bedste. Vores medarbejdere kvalitetssikrer også altid det arbejde, de udfører. Vi efterlader aldrig et stykke arbejde, hvor du efterfølgende skal lave ændringer eller reparationer – og så støver, sviner eller larmer diamantboring forsvindende lidt sammenlignet med andre metoder.

Skal du have lavet lignende opgaver, udfører vi hos DiamantXperten blandt andet også diamantskæring. Du kan dermed få alt arbejde udført ét sted hos os. Ligesom med vores diamantboring priser ligger vores andre opgaver også i et prisleje, der er til at betale.

Få et uforpligtende tilbud på vores diamantboring priser

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan lave diamantboring for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende vores diamantboring priser, arbejdsopgaver eller andet. Når vi kender omfanget af din opgave, giver vi dig gerne et personligt uforpligtende tilbud på diamant boring i København eller på resten af Sjælland.

Du kan altid kontakte os på telefon +45 60 65 38 00, sende en mail til info@diamantxperten.dk eller bruge vores kontaktformular til at kontakte os.