Menu

Wireskæring

Når vi arbejder med wireskæring benytter vi en diamantbesat wire.

Wireskæring

Når vi arbejder med wireskæring benytter vi en diamantbesat wire. Det giver os mulighed for at at skære i vægge, der er mere end 70 cm. tykke. Der er reelt ingen øvre grænse for diamantskæring med en wire. Det betyder også, at har du en væg, der er tykkere end 70 cm., kan du trygt kontakte os – vi har de rette værktøjer til opgaven. Og bedst af alt, wireskæring er meget støjsvag, så du kommer ikke til at opleve voldsomme støjgener, når vi arbejder.

Vi arbejder med de mest kvalitetssikre produkter, som sikrer, at der ikke forekommer særligt efterarbejde/reparationer. Det gør os til eksperter i enestående resultater.

Er du interesseret i at høre mere om wireskæring, er du velkommen til at kontakte os, og vi skal give dig vores vurdering af din opgave samt et uforpligtende tilbud.

Diamantbesatte wires er en fantastisk mulighed for at løse opgaver, som kræver mere modstandsdygtigt udstyr. Derfor er vores metoder med til at skabe de bedste resultater inden for diamantskæring og diamantboring i København og Sjælland.

Wireskæring billede
Wireskæring billede

Sådan udføres wireskæring

Wireskæring udføres med en diamantbesat wire og er ideel til at skære i hårde og tykke materialer som f.eks. beton, da det giver et bedre resultat end med en traditionel diamantklinge, da wiren tillader mere fleksibilitet.

Vi anvender typisk wireskæring, når vi når en vægtykkelse på mere end 70 cm. Herefter er der ingen øvre grænse for, hvad og hvor meget vores diamantbesatte wire kan skære igennem. Derfor kan du med fordel vælge diamantskæring med en wire til denne type opgaver, men du kan være sikker på, at vi vil rådgive dig på bedste vis, så du får det bedste resultat.” Anvendelse af dette værktøj er desuden meget støjsvag.

Kontakt os idag +45 60 65 38 00