Menu

Wireskæring

Når vi arbejder med wireskæring benytter vi en diamantbesat wire.

Wireskæring

Når vi arbejder med wireskæring benytter vi en diamantbesat wire. Det giver os mulighed for at at skære i vægge, der er mere end 70 cm. tykke. Der er reelt ingen øvre grænse for diamantskæring med en wire. Det betyder også, at har du en væg, der er tykkere end 70 cm., kan du trygt kontakte os – vi har de rette værktøjer til opgaven. Og bedst af alt, wireskæring er meget støjsvag, så du kommer ikke til at opleve voldsomme støjgener, når vi arbejder.

Vi arbejder med de mest kvalitetssikre produkter, som sikrer, at der ikke forekommer særligt efterarbejde/reparationer. Det gør os til eksperter i enestående resultater.

Er du interesseret i at høre mere om wireskæring, er du velkommen til at kontakte os, og vi skal give dig vores vurdering af din opgave samt et uforpligtende tilbud.

Diamantbesatte wires er en fantastisk mulighed for at løse opgaver, som kræver mere modstandsdygtigt udstyr. Derfor er vores metoder med til at skabe de bedste resultater inden for diamantskæring og dimantboring i København og Sjælland.

Kontakt os idag +45 60 65 38 00