Pris inden for 30 min
Over 20 års erfaring
Dækker hele Sjælland
Døgnåben alle ugens dage
60 65 38 00

Asfaltskæring

Asfaltskæring udføres af meget erfarent personale med mange års erfaring.

Præcis og professionel asfaltskæring

  Beskriv din opgave og
  få et uforpligtende tilbud

  Kontakt os idag

  +45 60 65 38 00

  asfaltskæring

  Teknikken bag effektiv asfaltskæring

  Asfalt kan vedligeholdes, så det bevarer sin funktionalitet i meget lang tid. Det kræver dog en omhyggelig overvågning af for eksempel vejnet og stier, og det er ikke altid muligt. Nogle af de ting, der kan forårsage skade på asfalten er naturligvis den konstante belastning fra tunge køretøjer, omskiftelige vejrforhold, gennemtrængende rødder fra træer og andre planter samt bevægelser i jordens overflade. Og nogle gange kan det blive nødvendigt at foretage en asfaltskæring for at få bragt overfladen i ordentlig stand igen.

  Den klinge, som skal bruges til asfaltskæring, er ofte en anden type end den, der bruges til skæring i andre hårde materialer som for eksempel granit, marmor eller beton. Det er vigtigt at vide, hvilke redskaber, der skal bruges til de forskellige opgaver, og det er blandt andet her, vores mangeårige erfaring med asfaltskæring kommer til sin ret. Når asfalteringen på vejbaner, cykelstier eller andre steder skal skiftes ud, er det nødvendigt at skære de medtagne og forfaldne stykker asfalt væk for at sikre, at det er muligt at den nye asfalt kommer til at holde i så lang tid, som det overhovedet er muligt.

  Sådan laver vi asfaltskæring

  De opgaver, vi varetager inden for asfaltskæring, udføres af personale, som har mange års erfaring inden for området. Du kan derfor stole på, arbejdet bliver udført med den største præcision og forståelse for de udfordringer, der kan opstå. I modsætning til traditionel opbrydning af asfalt, er vores metode med asfaltskæring mere skånsomt og betyder, at det er muligt at traceet kan opskæres uden, det behøver at blive tildækket, før traceet åbnes. Denne metode er ikke bare skånsom for det omkringliggende asfalt, det er også en økonomisk gevinst og kræver mindre arbejde overordnet set.

  Vi har flere forskellige størrelser af maskiner til rådighed, og vi har derfor mulighed for at udføre opgaver af forskellige arter – store som små. Det indebærer blandt andet, vi kan udføre opskæring af asfalt i vejbaner, fortove og cykelstier.

  Diamant Xperten – meget mere end professionel asfaltskæring

  I løbet af de sidste 15 år har vi specialiseret i at løse en række af den slags opgaver, der er så svære at håndtere, at de fleste andre er nødt til at takke nej til opgaver af den kaliber. Det har været med til at skabe respekt og stolthed for det arbejde, vi laver hver eneste dag. 

  Vi har bestræbt os på – og bestræber os fortsat på – at udvikle os og hæve barren for de opgaver, der skal løses ved hjælp af vores særlige kombination af ekspertise og diamantbaserede redskaber. På den måde sikrer vi, at vores resultater altid er perfekte, såvel som vores kunder er 100 % tilfredse. Det gælder ikke blot, når vi udfører asfaltskæring – men også når vi foretager diamantboringer og wireskæring m.m.
  Læs mere
  diamantboring billede

  Kontakt Diamantxperten for et uforpligtende tilbud på asfaltskæring

  +45 60 65 38 00
  info@diamantxperten.dk

  Information

  PrivatlivspolitikStandardforbeholdCookiepolitik

  Modtag et tilbud

  Brug kontaktformularen nedenfor, så får du svar hurtigst muligt.