Menu

Asfaltskæring

Asfaltskæring udføres af meget erfarent personale med mange års erfaring.

Asfaltskæring

Asfaltskæring udføres af meget erfarent personale med mange års erfaring inden for branchen En fordel ved asfaltskæring frem for traditionel opbrydning er at traceer kan henstå med de skårne fuger, uden afdækning, indtil traceet åbnes – det er rationelt og økonomisk den bedste løsning, man kan forestille sig. Vi råder over flere maskiner til asfaltskæring i forskellige størrelser og kan udføre opskæring af asfalt i vejbaner, cykelstier, fortove, etc.

Vi har sammenlagt mere end 15 års erfaring indenfor vores fag. Dette gør os til nogle af de bedste på markedet for asfaltskæring. Hos Diamant Xperten gør vi altid brug af det det bedst mulige udstyr, der sørger for de gode resultater til dig. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud om asfaltskæring.

Er du interesseret i at læse mere om, fordelene ved diamantboring og diamantskæring til disse typer opgaver, kan du læse mere her.

Asfaltskæring billede
Kontakt os idag +45 60 65 38 00

Teknikken bag effektiv asfaltskæring

Asfalt kan vedligeholdes, så det bevarer sin funktionalitet i meget lang tid. Det kræver dog en omhyggelig overvågning af for eksempel vejnet og stier, og det er ikke altid muligt. Nogle af de ting, der kan forårsage skade på asfalten er naturligvis den konstante belastning fra tunge køretøjer, omskiftelige vejrforhold, gennemtrængende rødder fra træer og andre planter samt bevægelser i jordens overflade. Og nogle gange kan det blive nødvendigt at foretage en asfaltskæring for at få bragt overfladen i ordentlig stand igen.

Den klinge, som skal bruges til asfaltskæring, er ofte en anden type end den, der bruges til skæring i andre hårde materialer som for eksempel granit, marmor eller beton. Det er vigtigt at vide, hvilke redskaber, der skal bruges til de forskellige opgaver, og det er blandt andet her, vores mangeårige erfaring med asfaltskæring kommer til sin ret. Når asfalteringen på vejbaner, cykelstier eller andre steder skal skiftes ud, er det nødvendigt at skære de medtagne og forfaldne stykker asfalt væk for at sikre, at det er muligt at den nye asfalt kommer til at holde i så lang tid, som det overhovedet er muligt.

Sådan laver vi asfaltskæring

De opgaver, vi varetager inden for asfaltskæring, udføres af personale, som har mange års erfaring inden for området. Du kan derfor stole på, arbejdet bliver udført med den største præcision og forståelse for de udfordringer, der kan opstå. I modsætning til traditionel opbrydning af asfalt, er vores metode med asfaltskæring mere skånsomt og betyder, at det er muligt at traceet kan opskæres uden, det behøver at blive tildækket, før traceet åbnes. Denne metode er ikke bare skånsom for det omkringliggende asfalt, det er også en økonomisk gevinst og kræver mindre arbejde overordnet set.

Vi har flere forskellige størrelser af maskiner til rådighed, og vi har derfor mulighed for at udføre opgaver af forskellige arter – store som små. Det indebærer blandt andet, vi kan udføre opskæring af asfalt i vejbaner, fortove og cykelstier.

Kontakt Diamant Xperten for et uforpligtende tilbud på asfaltskæring

Har du brug for at få foretaget en asfaltskæring med det højeste niveau af professionalisme og relevant faglighed, kan du roligt tage kontakt til vores team af erfarne specialister. Hos Diamant Xperten er vi meget bevidste om, at det stykke arbejde, vi udfører gennem asfaltskæring, kan betyde en hel del for den daglige brug af eksempelvis veje og stier i mange år. Derfor sørger vi altid for at være yderst bevidste om kvaliteten og grundigheden af vores asfaltskæring, da vi naturligvis kun kan tillade os at være tilfredse, såfremt hver eneste skæringsopgave er løst med 100 % præcision.

Asfaltskæring er en professionel disciplin, der udløser et enormt stort ansvar. Det er dog et ansvar, som vores team af dedikerede specialister er klar til at tage på sig. Inden for vores åbningstid har du mulighed for at ringe til os på tlf. 60 65 38 00. Her er du selvfølgelig velkommen til at stille alle de spørgsmål, du end må have om professionel asfaltskæring. Hos Diamant Xperten er vi altid klar til at give kyndig og relevant vejledning om asfaltskæring, der tager udgangspunkt i den situation, du præsenterer for os.

Du har også mulighed for at skrive til os på e-mailadressen info@diamantxperten.dk med dine spørgsmål til vores services inden for asfaltskæring eller en beskrivelse af dit forestående projekt. Slutteligt har du også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så snart det lader sig gøre.

Diamant Xperten – meget mere end professionel asfaltskæring

I løbet af de sidste 15 år har vi specialiseret i at løse en række af den slags opgaver, der er så svære at håndtere, at de fleste andre er nødt til at takke nej til opgaver af den kaliber. Det har været med til at skabe respekt og stolthed for det arbejde, vi laver hver eneste dag. Vi har bestræbt os på – og bestræber os fortsat på – at udvikle os og hæve barren for de opgaver, der skal løses ved hjælp af vores særlige kombination af ekspertise og diamantbaserede redskaber. På den måde sikrer vi, at vores resultater altid er perfekte, såvel som vores kunder er 100 % tilfredse. Det gælder ikke blot, når vi udfører asfaltskæring – men også når vi foretager diamantboringer og wireskæring m.m.