Pris inden for 30 min
Over 20 års erfaring
Dækker hele Sjælland
Døgnåben alle ugens dage
60 65 38 00

Betonboring

Vi er eksperter og kan udføre enhver beton opgave.

Betonboring: Sikkert, præcist og professionelt

Beton er et af de materialer, som oftest bruges i nybyggeri og bygningsrenoveringer. Der er derfor også et stort behov for at kunne bore i beton.

I den forbindelse stiller mange sig selv spørgsmålet “Hvordan borer man i beton?”. Svaret er, at det gør man ikke bare lige – for det kan hurtigt gå galt. I stedet lader man eksperter gøre arbejdet. Her kommer vi hos DiamantXperten ind i billedet. Vi laver opgaver i København og på resten af Sjælland.

  Beskriv din opgave og
  få et uforpligtende tilbud

  Specielt udstyr til beton

  Det kræver specielt udstyr at arbejde i beton, som er et af de hårdeste byggematerialer, der findes. Hos DiamantXperten har vi professionelt diamantboringsudstyr og 15 års erfaring med at udføre betonboring for vores kunder – og vi hjælper naturligvis også gerne dig.

  Med DiamantXperten er du garanteret:
  100% præcision med vores diamantudstyr
  100% fejlfrie resultater
  100% tilfredshed

  Hvad er betonboring?

  Betonboring er, som ordet angiver, boring i beton. Det bruges ofte i større projekter i inden for erhverv, eller når der bygges nye lejligheder og huse til beboelse.

  Beton bruges eksempelvis som det primære byggemateriale i mange af de boligkomplekser, der opføres for tiden. Når der for eksempel skal laves kloak eller ventilation i bygningerne, skal der bores huller i selve betonen.

  Boring af huller i beton bruges bla. til at lave:

  Rørgennemføringer
  Trækning af stikledninger og kabler
  Huller til ventilation og udluftning
  Huller til vandrør, varmerør og VVS
  Hul til brændeovn og udluftning til emhætter
  Plads til kloak

  Vi tilbyder betonboring med markedets bedste udstyr

  Hos DiamantXperten bruger vi udstyr, som er blandt det absolut bedste i vores branche. Vores 15 års erfaring giver os en meget stor viden om vores udstyr, som vi anvender dagligt. Det gælder naturligvis også, når vi skal udføre den næste opgave for dig.

  Vi har udstyr til både standard betonopgaver og specialopgaver. Vores specialudstyr gør det muligt at lave boring af huller i beton både vertikalt og horisontalt og i mange forskellige størrelser.

  Sagt med andre ord: Der er ikke en opgave i betonboring, som vi ikke kan løse hos DiamantXperten.

  Kontakt os idag

  +45 60 65 38 00

  Hvordan borer man i beton?

  Vi bliver ofte stillet spørgsmålet “Hvordan borer man i beton?”. Vores svar er altid, at et professionelt firma bør gøre arbejdet. Hos DiamantXperten har vi over 15 års erfaring med det, og det er garanti for solide resultater.

  Ved betonboring sættes et bor fast på væggen, gulvet eller soklen, som langsomt borer sig ind i betonen. Hos DiamantXperten bruger vi diamantbor, der er lavet med fremstillede diamanter. De har et meget hårdt skær, som gør det muligt at lave boring i beton meget præcist. Vi sikrer på den måde, at vi kun borer, hvor der skal bores og ikke rammer ledninger, vandrør eller kloak.

  Fordelene ved at vælge professionelle til betonboring

  Mange forsøger sig på boring i beton med et slagbor, men det giver sjældent gode resultater og kan få store konsekvenser.

  Når du vælger DiamantXperten til at lave boring af huller i beton for dig, minimerer du risikoen for brud på fundamentet. Bruges der andet værktøj end professionelle bor, kan vibrationerne nemlig føre til brud på fundamentet. Vi sætter altid vores maskiner fast med et slaganker, hvilket minimerer vibrationer yderligere – og dermed risikoen for brud.

  Endnu en fordel ved at lade professionelle udføre arbejdet, er, at du får et meget mere præcist resultat, end eksempelvis slagbor kan give. På grund af vores diamantudstyr kan vi garantere hele 100% præcision og 100% fejlfrie resultater.

  Derfor skal du vælge DiamantXperten

  Hos DiamantXperten er vores største force, at vi har mange års erfaring med at lave boring af huller i beton i København og på resten af Sjælland. Vi varetager store og små opgaver, specialopgaver og standardopgaver.

  Med andre ord: Ingen opgaver er for store eller små for os. Derudover er vi din garant for kvalitet og professionalisme.

  Hos DiamantXperten er du garanteret:

  En ekspertvirksomhed med over 15 års erfaring i branchen
  Erfarne og professionelle medarbejdere
  Det bedste diamantboringsudstyr på markedet
  100% præcision med vores diamantudstyr
  Kvalitetssikring af vores arbejde – hver gang
  Altid fejlfrie resultater
  Præcise boringer, der minimerer risikoen for brud på fundamentet
  100% tilfredshed
  Hos DiamantXperten laver vi også andre typer af opgaver. Vi udfører blandt andet ofte betonskæring for vores kunder i forbindelse med betonboring.
  +45 60 65 38 00
  info@diamantxperten.dk

  Information

  PrivatlivspolitikStandardforbeholdCookiepolitik

  Modtag et tilbud

  Brug kontaktformularen nedenfor, så får du svar hurtigst muligt.