Pris inden for 30 min
Over 20 års erfaring
Dækker hele Sjælland
Døgnåben alle ugens dage
60 65 38 00

Betonskæring

Vi er eksperter og kan udføre enhver betonskærings opgave.

Vi er specialister i betonskæring

I størstedelen af byggeprojekter er beton et af grundelementerne. I opførte bygninger og huse er fundamentet støbt i beton, mens der i nybyggeri oftest også bruges elementer af store betonblokke til både indvendige vægge og ydervægge.

Ved både nybyg, renovering og nedrivning er der brug for at kunne skære i beton. Men det er ikke en nem opgave og kræver professionelt udstyr.

Det har vi hos DiamantXperten, hvor vi står klar til at lave skæring af beton for dig til en fair betonskæring pris.

  Beskriv din opgave og
  få et uforpligtende tilbud

  20 års erfaring med betonskæring

  Vi har mere end 20 års erfaring med beton skæring og bruger professionelt udstyr, som evner at skære i det hårde materiale – uden problemer. Vi tilbyder betonskæring i København og på resten af Sjælland. Og vi hjælper med glæde dig med din næste opgave – uanset typen og størrelsen.

  Betonskæring udføres blandt andet i forbindelse med:

  Etablering af nye døre og vindueshuller
  Etablering af portåbninger
  Plads til ventilations- og installationsåbninger
  Etablering af hul til trappe eller elevator
  Nedbrydning af betonelementer
  Fjernelse af hele bygningsdele

  Skæring af beton og andre hårde materialer

  Da beton er et af de hårdeste materialer, der findes, må mindre håndværksvirksomheder og klassisk værktøj oftest melde pas til opgaven. Det er ikke velegnet til at arbejde i så hårde materialer og i så stor en skala. Hos DiamantXperten er vores maskiner beregnet til professionel betonskæring.

  Vores udstyr kan også løse skæringsopgaver i andre hårde vægtyper og materialer. Det kan det, fordi vi bruger maskiner med klinger, som er lavet med fremstillede diamanter. Diamant er et af de hårdeste materialer, der findes, hvilket giver os mulighed for at skære i meget hårde materialer.

  Vi kan også lave skæringsopgaver i andre materialetyper:

  Teglstensvægge
  Granit
  Asfalt
  Sten
  Fliser
  Og meget mere

  Hvorfor vælge professionel beton skæring?

  Du skal vælge at få udført beton skæring af et professionelt firma, fordi det er et stort arbejde at arbejde med skæring af beton. Det er også et stort ansvar, som kan få konsekvenser, hvis du skærer forkert.

  Beton skæring et forkert sted kan få store konsekvenser for en bygnings fundament, kloaksystemer samt ledninger og rør inde i elementerne. Visuelt har det også stor betydning, hvis der eksempelvis skal skæres ud til døre eller til vinduer.

  Betonskæring bruges også i forbindelse med nedbrydning og fjernelse af store bygningsdele eller elementer. Også her er ansvaret stort for, at arbejdet udføres efter bogen og med det rette udstyr. Her er det særligt den professionelle sikkerhed, som er vigtig.

  Der er altså ikke tvivl om, at skæring i beton er et stykke arbejde med stort ansvar. Derfor bør du vælge et professionelt firma som DiamantXperten til at udføre det.

  Kontakt os idag

  +45 60 65 38 00

  Præcis og skarp beton skæring med diamantklinge

  Vores skæringmaskiners diamantklinge gør det muligt for os at skære meget præcist. Vi kan derfor lave skæringsarbejde mere nøjagtigt, end andet værktøj er i stand til.

  Det samme gælder for det snit, vores klinger er i stand til at lave. På grund af diamanternes hårdhed bliver det knivskarpt. For dig betyder det, at du får udført et stykke arbejde, som ikke kræver efterfølgende reparationsarbejde af nogen art. Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde både undervejs og inden, vi forlader opgaven.

  Med andre ord: Hos DiamantXperten garanterer vi præcise og fejlfrie skæringsresultater.

  Vores sikkerhedsniveau er tårnhøjt

  Uanset, hvad du skal have lavet betonskæring i forbindelse med, er vores sikkerhed helt i top. Det er særligt vigtigt, når vi udfører nedbrydning af betonelementer eller hele bygningsdele.

  Vores tårnhøje sikkerhedsniveau holder vi for at passe på hinanden og andre. Vi overholder det altid, fordi vores medarbejdere sjældent er de eneste på byggepladsen. Vi vil gerne passe på hinanden, andre og på dig.

  Hos DiamantXperten passer vi ikke kun på mennesker. Vi passer også på de bygninger, vi arbejder med. Derfor kontrollerer vi jævnligt vores udstyr, så det lever op til alle sikkerhedsforanstaltninger og ikke gør mere skade end gavn.

  Derfor skal du vælge DiamantXperten

  Få et tilbud på din betonskæring pris allerede i dag

  +45 60 65 38 00
  info@diamantxperten.dk

  Information

  PrivatlivspolitikStandardforbeholdCookiepolitik

  Modtag et tilbud

  Brug kontaktformularen nedenfor, så får du svar hurtigst muligt.